DOBRO DOŠLI NA NAŠE STRANICE

Nadamo se da ćete na našim stranicama pronaći upravo ono što će zadovoljiti vaše zahtjeve i da ćete u nama prepoznati vašeg vjernog suradnika.

Mnoge domaće i strane tvrtke prepoznale su našu vrijednost te vam kao plod naše uspješne suradnje možemo ponuditi široku paletu proizvoda.

Placeholder image

PROFIL TVRTKE

Tvrtka ARNIKA d.o.o. iz Zagreba specijalizirana je za opskrbu industrijskih, znanstvenoistraživačkih, kontrolno-analitičkih, školskih laboratorija, kao i laboratroija zdravstvenih ustanova.

Kako bi Vas što bolje upoznali s asortimanom roba kojima poslujemo, sastavili smo ove stranice kao pomoć prilikom Vaših upita i narudžbi.

Ovdje ćete pronaći pregled asortimana laboratorijske opreme, namještaja, laboratorijskog stakla, laboratorijskog pribora, kemikalija, mikrobioloških podloga i dezinfekcije.Veliki dio standardnih artikala, domaćih i inozemnih dobavljača, držimo na skladištu.

Placeholder image

ZAŠTO ODABRATI NAS

Našim višegodišnjim radom stekli smo zavidno iskustvo u prepoznavanju raznih potreba naših cijenjenih klijenata stoga smo u stanju ispuniti gotovo svaku vašu potrebu.Za slučajeve jedinstvenih zahtjeva našim klijentima nudimo unikatne proizvode ručno izrađene u našim radionicama prema vašim posebnim zahtijevima i specifikacijama.

Sa velikom većinom naših klijenata ostvarujemo dugoroćnu suradnju jer se zadovoljni dobivenom uslugom uvijek rado obraćaju nama.Djelatnici "Arnike" žele i nastoje optimalno zadovoljiti Vaše potrebe i realizirat vaše narudžbe. Vaši prijedlozi i komentari bit će uvijek poticaj i izazov našoj boljoj poslovnoj suradnji.

ARNIKA d.o.o.ZAGREB