SURADNJOM DO RJEŠENJA

Djelatnici "Arnike" žele i nastoje optimalno zadovoljiti Vaše potrebe stoga kako bi Vas što bolje upoznali s asortimanom roba kojima poslujemo, izdvojili smo dio naše ponude kako bi vam olakšali izbor.

Ukoliko niste pronašli ono što vam treba budite slobodni nas kontaktirati i postaviti upit. Sa zadovoljstvom čemo vam izaći ususret i pokušati naći rješenje za vas.

NAŠ PROGRAM ZA VAS

RIJEŠENJA ZA POSEBNE POTREBE

Našli ste se u nezavidnoj situaciji i u cijelokupnom asortimanu na tržištu ne možete naći niti jedan standardni proizvod koji bi zadovoljio vaša potraživanja. Imate skupcjenu laboratorijsku opremu koja se oštetila te ne znate što učiniti. I u takvim slučajevima imamo riješenja za vas.

Placeholder image

Placeholder image

Nudimo vam izradu posebnih unikatnih proizvoda načinjenih isključivo prema vašim zahtjevima i specifikacijama u našim radionicama gdje će ih naši vrhunski stručnjaci ručno izraditi samo za vas.
Također nudimo popravak ili izradu dijelova za vašu skupocjenu opremu kako bi što je moguće jeftinije, brže i bezbolnije nastavili sa svojim dragocjenim radom.

Naši vrhunski majstori znaju kako svaku vašu želju pretvoriti u stvarnost.